UWV Werkfit

UWV en Hooggevoelig heel gewoon hebben sinds enkele jaren een samenwerkingsverband om hooggevoelige mensen met een arbeidsongeschiktuitkering (WIA, WAJONG of Ziektewet) weer Werkfit te maken. Namens Hooggevoelig heel gewoon begeleid ik HSP, die in aanmerking komen voor zo’n traject, in de regio Gelderse Vallei.

Aandacht voor je hooggevoeligheid, het herkennen, erkennen, leren omgaan met je HS en je kwaliteiten en eventuele passies ontdekken, is essentieel in het proces om weer Werkfit te worden. Hoe fijn is het, als je door het accepteren van en omgaan met je hooggevoeligheid, weer kan gaan solliciteren naar een baan, waarin je voelt dat je past en waarin je hoogsensitiviteit helemaal tot zijn recht komt.


Een Werkfittraject start met een klikgesprek, waarin we allebei kunnen voelen of we samen het gewenste resultaat denken te kunnen bereiken. Als we beiden dat gevoel hebben, volgt een intakegesprek en gaan we doelen bepalen, waaraan je wilt gaan werken om Werkfit te worden. Tijdens de trajecten werk ik intuïtief en ervaringsgericht. Ieder traject is maatwerk, waarbij je in ieder geval je hooggevoeligheid gaat integreren in jezelf, je systeem serieus gaat nemen en gaat ontdekken welke talenten je hebt en kunt gaan inzetten vanuit je hooggevoeligheid.

Tussen de gesprekken door ga je oefenen met de aangereikte handvatten. Als het past binnen jouw traject, kun je een werkervaringsplaats zoeken, waarin je meteen het geleerde in de praktijk kunt brengen.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor een klikgesprek? Dan nodig ik je van harte uit contact met me op te nemen.


UWV Werkfit coach