Wil je:

-Je hooggevoeligheid  als kracht gaan ervaren en keuzes maken die bij jou passen?

-Je eigen gebruiksaanwijzing ontdekken en erkennen en van daaruit:                

o  Beter leren omgaan met stressvolle situaties  op je werk of privé?                              

o  Je grenzen leren aangeven en je eigen ruimte innemen?

o  Stoppen met je aan te passen en leven op een manier die bij jou past?

o  Leren net zo goed voor jezelf te zorgen als je altijd voor anderen zorgt?

o  Trouw zijn aan jezelf?

o  Ontdekken waar je echte talenten liggen en deze gaan inzetten?

o  Jezelf zijn?

-Ben je (misschien) (ook) hoogbegaafd , voel je je daardoor anders en wil je ook hiervan je kracht maken?                                                                  

-Uit je burn-out komen, beter naar je eigen signalen leren luisteren en weer kunnen genieten van het leven?

 


Wat kun je verwachten?

Een coachingstraject is altijd afgestemd op jou, op jouw vraag, op jouw tempo en op de manier van leren en groeien, die bij jou past.

Veiligheid bieden is de basis van waaruit ik werk. Als je je veilig voelt, durf je uit je comfortzone te stappen en te gaan experimenteren en reflecteren op wat er in je gebeurt. Daarmee groeit je bewustzijn en leer je jezelf accepteren, met zon- en schaduwkanten. Het mooie is dat het dan ok wordt, dat dit met vallen en opstaan gaat, dat je weerstand en flow tegenkomt onderweg en gaat ontdekken wie je echt bent, wat je wilt en wat je kwaliteiten zijn. En dat als je je veilig voelt in jezelf, je jouw leven gaat leven.

Je hebt alles al in je om jouw doel te bereiken, soms is het alleen ondergesneeuwd door ‘hoofd’zaken. Ik begeleid je om te ontdekken wat jij in je hebt en hoe je daarmee je doel kunt bereiken. Met een luisterend oor, vanuit intuïtie, met humor en door af en toe een spiegel voor te houden, werken we aan je bewustwordingsproces. Zo krijg je een beeld van jouw patronen en overtuigingen, die je belemmeren en die je helpen. En vooral leer je om te voelen, te gaan vertrouwen op je gevoel en een stevige verbinding te maken tussen je gevoel en je verstand. Door je bewust te worden van al jouw mogelijkheden en kwaliteiten en je gevoel serieus te gaan nemen, ben je in staat om zelf keuzes te maken, die bij jou passen.

Het enige dat je mee hoeft te nemen is je innerlijke wens om met je doel aan de slag te gaan en daar verantwoordelijkheid voor te nemen. De rest ontstaat dan onderweg.
Kennismakingsgesprek en duur van het traject

Ieder traject start met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek van een half uur. Dit kan telefonisch of in mijn praktijk. Dat gesprek is bedoeld om kennis te maken en te ontdekken of er een klik is. Na afloop van dit gesprek bekijken we samen of en hoe we verder gaan.

Het vervolg bestaat dan uit een intakegesprek, waarvoor je van tevoren een vragenlijst mag invullen. Tijdens het intakegesprek bespreken we de vragenlijst en onderzoeken we je coachvraag verder.

De gemiddelde duur van een traject is afhankelijk van de situatie. Gemiddeld hebben we 6 tot 8 gesprekken van 1,5 uur. In onderling overleg spreken we af hoeveel tijd er tussen 2 gesprekken zit. Meestal varieert dit tussen de 2 en 4 weken.


Thuiswerkopdrachten

Oefenen en groeien gebeurt in het echte leven, tussen twee gesprekken in. Daarom krijg je altijd oefenmateriaal mee. Verder vraag ik je om reflectieverslagen te schrijven.

Door terug te blikken op wat er is gebeurd tijdens een gesprek, wat dat met je gedaan heeft, waar je tegenaan bent gelopen en waar je aan wilt werken, krijg je inzicht in jezelf en je patronen/overtuigingen.


Tarieven

Het tarief voor een coachingsgesprek van 1,5 uur bedraagt voor particulieren € 150,-, inclusief BTW en voor zzp-ers of wanneer de werkgever betaalt € 150,- exclusief BTW. In principe vinden de gesprekken plaats in Veenendaal op de Kogge 9.

Het is ook mogelijk om op verzoek elders gecoacht te worden. Bijkomende kosten voor reistijd en reiskosten worden (buiten Veenendaal) apart in rekening gebracht tegen een tarief van € 25,-, inclusief BTW per uur en € 0,25 per kilometer.